Koken in stijl bij Point-Virgule

Koken in stijl? Dan vindt u hier wat u zoekt! Point-Virgule NV is exclusief importeur van een uitgebreid aanbod design keukenartikelen van bekende en minder bekende merken. We zijn oa verdeler van Typhoon, Swiss Diamond, Trudeau, Kaiser, Omami, Lurch... We zijn bovendien exclusief distributeur van de bekende kwalitatieve Chroma koksmessen (Type 301-Design by F.A. Porsche, Haiku, Japanchef etc...). Daarbovenop hebben we in 2002 ook ons eigen merk gelanceerd: "POINT-VIRGULE", dat ondertussen al 14 collecties omvat:Point-Virgule Gift, Kitchen, Chrome, BarBcue, Bamboo, Baking, Living, Cooking, Kids, Italia, Knife & Tools, Point-Virgule/Njam! Roger van Damme, Point-Virgule living/Njam! en Cocktail . Meer dan genoeg keuze dus om uw gading te vinden!

Beste klant,

Wij zijn momenteel bezig met de omschakeling van onze website naar ons nieuw ERP-programma, daardoor kunnen er afwijkingen zijn in de weergave van de voorraad van bepaalde artikelen. Indien u zekerheid wil over de voorradigheid van de artikelen kan u steeds onze besteldienst contacteren via bestelling@point-virgule.be of op het nummer 09/385 93 24.

We danken u voor uw begrip.

 

 

 

Het Point-Virgule Team 

 

Bent u particulier? Klik dan op deze link

 

 

 

nieuw
 
in de kijker
BAMBOO FIBRE
 
Wie dacht dat duurzaamheid en design niet konden samengaan moet zeker een kijkje nemen tussen de nieuwigheden van de Point-Virgule Bamboo collectie. Hier bewijst Point-Virgule nog maar eens stijlvol en innovatief te zijn met een groot hart voor de natuur. Dat bamboe een ecologisch verantwoord materiaal is staat als een paal boven water. Het is namelijk de snelst groeiende plant ter wereld die meer dan één meter per dag kan groeien. Daarnaast heeft de plantensoort genoeg aan natuurlijke regenval en is ze bestand tegen schimmels en insecten. Voor het gebruik van bamboevezel worden enkel de zijtakken van de plant genomen, zo loopt de moederplant geen onherstelbare schade op. Bovendien ondergaan bamboevezels geen enkele chemische bewerking, ze worden geplet en eenvoudigweg gestoomd. Na de tapassets uit bamboevezel lanceert Point-Virgule nu heel wat nieuwe items: slakommen, slabestek, kommen, borden... Ontdek al de producten hier!
 
 
Downloads hier!
Hier kunt u terecht voor alle HRES beelden, brochures, recepten
 
Verkooppunten
BelgiŽ Nederland
Vind de winkel in uw buurt